Mys

I går var jag till Denice på mys kväll, skönt efter alt som har hänt. Sen snodde jag med mig Kelly hem...de är så tomt att bara ha en hund, längtar så tills att Maja slutar löpa så Elliot kan komma hem igen. Jag vet ju att han har de så bra som han bara kan nu när jag jobbar så mycke, men jag saknar honom. Så de slutade med att Kelly fick flytta hem och fast de bara är under en natt så är de mycke mysigare. Och hon är helt underbar att ha i sängen när de är lite så där små rått. 

Idag är de som vanligt jobb och många beställningar so ska fixas iväg och hurtta borde komma i dag :) Maja ligger och surar under skrivbordet på kontoret och Kelly ser lite konfunderad ut, va-fan-gör-jag-här-utseende :P


Gudmor

För dom som missat de har jag självutnämt mig till gudmor till lilla Jakob och när jag träffade honom första gången så skrek och grät han för fulla muggar så fort han såg mig och då började mitt mål att buggas upp, jag ska bli den bästa han vet, han ska bla så bortskämd, jag ska bli den roligaste och bästa tanten i hans liv...efter hans söta mamma :P
Så nu sitter jag och tittar lite på barn klöder för han ska vara en tuff liten kille med en massa döskallar och han ska aldrig behöva sakna nått! Och snart får jag träffa lilla grodan och hans mamma igen efter att dom vart på en behövlig semester. Men jag måste erkänna jag har saknat dom båda...

Och när jag ändå saknar kan jag sakna Anna så fruktansvärt mycke! Jag vill bara att du ska komma hem vännen!

Grattis älskade Jenny på födelsedagen!

I går var de fest för min lilla Jenny som blev otroligt lyckad, jag var inte alls så säker på att de skulle bli de med tanke på lite tråkigheter och att jag jobbar som en galning och inte har kunnat sova på typ en vecka. Har jätte svårt att somna och så vaknar jag så där klar vaken vid fem och vid nio när jag ska ta och pallra mig till jobbet börjar jag känna mig seg och trätt.

Och det finns en sak som jag är jätte stressad för och när jag för första gången pratade med nån om de,  de blev Denice som fick höra det, så kan jag inte sluta tänka på det...det var som att nu när jag sakt det högt blev de mer påtagligt. Jag mår fysiskt illa bara jag tänker på de, och hela tiden blir jag på min. Men jag måste ta tag i det för att de ska bli bra och jag ska kunna släppa de.

Men nog om mig, det är ju faktiskt så att de är ju Jennys födelsedag i dag! Så i dag är de världens bästa dag och de ska firas med pompa och ståt! Och nu har de väl snart regnat klart? Eller vi kan spara regnet tills alla våra beställda filmer kommer hem!

Nä nu ska jag snart öppna butiken och börja jobba, hade faktiskt mycke hellre legat i soffan hela dagen och se på film, läsa och lysna på regnets smatrande...de är verkligen en sån dag i dag.

Idag är första dagen...

Oj de är så mycke som har hänt. Jag och Denice har haft en underbar mini semester,Maja har haft sin egna semester och nu är hon tillbaka så nu är Elliot på egen semester, de har vart mycke hundträning...Elliot är startklar i agility men jag är fortfarande livrädd för gungan och nu har mitt helvetes pass på jobbet börjat...24 dagar i rad...men de är pengar. De är så mycke som har hänt att jag inte vet vart jag ska börja någon stanns men de kommer så småningom.

De är nämligen så att jag och denice har lite planer och i dag är de första dagen, mer om de får ni veta sen.

Däremot är jag skitförbannad på folk som tar in hundar från spanien eller irland eller nått sånt där förbannat land. Tror de att de gör en världsinsatts? Vakna upp för fan! Ta han dom dom hundar vi har i sverige i stället om ni nu är så inne på att göra en insatts! Hundstallarna är fulla så dom inte kan ta in alla hundar som skulle behövas, och många avlivas för att dom inte får plats någon stanns och så sitter de folk som importerar äckliga hundar från utlandet. Som desutom ofta inte klarar av transporten till sverige och är helt förstörda och inte är vana att vara vanliga familjehundar. Tänk er för innan ni tar in nått sånt!

Och när vi ändå är på gång så kan vi lika görna ta upp de här med planerad blandras avel! IDIOTER!!!!! Vad tänker dom med? Jag har inget emot blandraser för att de är blandraser men man planerar inte blandraskullar! Jag blir verkligen förbannad när jag hör sånt! de finns så mycke renrasigt så varför vill man ha en blandras? Många väljer blandras för att dom är billigare men de billigaste med att skaffa hund är själva kostanaden för hunden sen tillkommer allt annat. Hur fan ska dom ha råd me de? Har man inte råd eller tid ska man inte ha hund!!!! Skaffa en hamster då!

Ledig men full rulle

Dagen började med att Denice ringde när jag åt frukost och var helt panikslagen att vi skulle komma för sent, men de var ju bara de att hon hade sett fel på klockan så vi kunde ta de jätte lugnt. Däremot åt hundarna upp nästan alt godis på väg till träningen men jag hade mina gamla biff-sticks som aldrig sviker mig.
Klockan tio var vi på stockholms avdelningen och full rulle med agility träning, först lite små träning och sen hela banor. Inom agilityn har vi kvar att träna in säcken så måste vi träna mer på kontaktfält och vippbrädan sen är vi start klara! Och naturligtvis träna på hur jag ska handla, något jag inte är direkt världs bäst på men de går frammot.
De finns både filmat och på kort dagens prestationer och kommer komma upp så fort jag får dom.

Sen åkte vi och kastade hundarna i sjön och Elliot fick simträna något som han inte direkt uppskattade så där värst mycke alls. Maja och Roxy fick vi släpa ur vattnet när vi skulle gå, Roxy fick i gång alla men Maja var den svåraste att få upp. Och underbara Puma stekte i solen.

Direkt efter Ridersvik åkte vi hem till mig och jag lämnade Maja hemma och packade hennes semester väska så mamma kunde hämta henne och ta med henne ut till landet. Sen blev jag bokstavligt talat utsläpad på powerwalk i 35 graders hetta med alla hundarna. Och Denice kan verkligen pusha en, jag var så slut att jag ville bara falla upp ihop i skuggan men jag klarade de! De ni! :P
Mamma kom och hämtade mig och genom att dom hade stängt av vattnet hemma så fick jag åka hem till dom och duscha. Väl hemma fixade jag pankakor och fick i mig nån sen slocknade jag och Elliot i soffan, de finns bildbevis av min kära sambo men dom var för hemska för att lägga upp här.
Planen var att åka ner till klubben och träna in säcken men genom att jag och Elliot låg och sussa så får de helt enkelt bli någon annan dag.

Är helt slut men de är en skön känsla av trötthet och jag komer garanterat att somna tidigt ikväll.
I morgon ska jag träffa Denice igen innan jobbet.


Underbara Maja som åkte ut till alndet på obestämd tid, jag skulle göra mycket för att åka med men nån måste ju jobba och käna pengar.

Nu börjar alt lösa sig

Nu har jag planer på alla håll.
Söndagsträningen gick jätte bra, Elliot fick bara för sig att han inte ville ta tunneln helt plötsligt men de rättade vi till. Maja fick även köra lite och de gick också jätte bra. Mitt mål i Agility är att starta Elliot i slutet av sommaren, jag tror att bara jag startar så får de gå som de går så kan jag ta mig över de här tjafset med min rädsla över att tävla.
Ska försöka komma med på ett MH med honom och jag och Anna ska försöak komma på samma.
Spårningen hade jag ett mål att starta apellen i höst men jag kommer inte klara de nu när jag lägger all energi på agilityn så de får bli i vår.

I dag har de däremot inte blivit någon träning förutom lite konster fast jag vart ledig i dag, men de var en massa annat som måste göras så de fick bli en fix dag i dag.

Ikväll njuter jag av egngjord milkchake och lite extra gos med Maja som åker ut till landet i morgon.


Om alt annat så börjar alt styra upp sig, jag vet inte exakt hur de blir men de börjar kännas mycke skönare med alt. Ingen klump av vad som händer utan jag känner att de är rätt lugnt.
Sen har jag många planer som jag verkligen ska genomföra, med hjälp av Denice som är min stötte pelare ska jag verkligen fixa de här...och de är inte hund relaterat :P
Men fixar jag de kommer ni att få se de om ett tag...

Mycke har hänt

Ja jag jobbar och sliter som ett as så hinner inte med att skriva så mycke som ni kanske märker. Jag gör inget annat än att jobba och träna hundarna och försöker hinna med att tvätta och städa och sånt där tråkigt, går inte jätte bra med de sista tyvär och jag måste verkligen ta tag i saker och ting men de finns ingen tid. Efter jobbet vill jag bara sätta mig och sätter jag mig en gång kommer jag inte upp. Helt slut i kroppen. Är jag ledig en dag i veckan vill jag bara sova och träna hundarna så dom inte går i taket.

Tränade agility i går och de gick fantastiskt! Elliot var så fantastiskt duktig körde en rätt lång kombination och han fixade det för första gången aldeles galant! Är så stålt över min lilla prins.
Maja däremot gick de inte riktigt lika bra för, eller från början var de jag som inte han flytta på mig och jag stod lite fel typ hela tiden men sen fick vi lite kläm på de hela. Sen körde Denice med Maja...Maja går då lite lätt upp i varv och tog knät på Denice och man kunde verkligen se på Majas min spel att de där skulle hon inte göra om, men hon åkte i backen och efter de fixade även hon de galant...tills Denice skulle köra Kelly och dom springer förbi Maja och hon reser sig och tar Dencie´s knä igen... Tänkte att jag skulle bjuda denice på middag som ploster på såren :P Men jag tror att jag är skylldig henne redan tre middagar :p
Men fantastiska personer kan man ju bjuda på middar flera gånger :)

Snart ska man till att börja jobba, ska titta lite på agility tävlingar innan och efter jobbet ska jag försöka få med mig Denice att träna agility igen :D


RSS 2.0