Inge kul alls

Nu är de inge kul att vara jag. Är riktigt negativ, vet inte hur jag ska kunna lösa allt. Jag vill jobba och som alla vet älskar jag att jobba och är inte borta många dagar. Har aldrig vart sjuk från jobbet och jag kommer nästan alltid in om non ringer in mig. Men nu är de inte lika kol längre. Eller jag älskar att jobba på vinsta, och de är kul att jobba på vinn och hundens hörna har jag inte vart på så länge så jag kan utala mig egentligen men det känns som att jag kommer att trivas där. Men hundarna ska vara smittfria på fredag och nu har de kört ihop sig. Och det var bara en tidsfråga innan de skulle smälla. Vinsta kan jag i normala fall ta med mig hundarna men inte nu när dom smittar. Och nu har jag två dagar som ingen kan ta dom och jag ska jobba och de får mig att bara bli jätte negativ över allt. Det enda jag önskar mig nu är att jag vill ha ETT jobb inte tre eller fler och att de ska funka med hundarna.

Jag skulle vilja bara åka iväg och bara va men de går inte, måste ju betala hyra och räkningar. Jag hatar att inte ha veta vad jag gör om några månader, hur många timmar får jag här och där? Nu är de Februari jag oroar mig för. Jag vet att jag fixar de men nu börjar de bli jobbigt. Att ständigt gå och oroa mig för hur många timmar jag får jobba, vem ska ta hundarna om jag inte jobbar på vinsta. För hundens hörna har jag bara i januari och ev några dagar i februari...vad händer i Mars??? Jag har ingen aning. Får jag ett jobb där jag inte kan ta med mig hundarna sätter jag dom på dagis, men då måste jag ha en heltid annars kommer jag aldrig ha en chans att ha råd.

Jag vill va mång miljonär så jag inte behöver jobba! Men om jag var mång miljonär skulle jag nog jobba iaf bara för att få de sociala men då skulle jag inte behöva lägga så mycket energi på att bara gå och oroa mig.

Och så fort jag börjar små gnälla lite så är de flera som ifrågasätter mina hundar om de nu orsakar så mycket problem. Men vad skulle mitt liv vara utan mina ögonstenar? Jag skulle inte ha ett liv överhuvudtaget...så många timmar jag lägger på mina hundar varje dag skulle bara vara tomma timmar...alla timmar jag spenderar med mina hundar är också då jag är som lyckligast...så vad som än händer stannar hundarna ;p


Strippande nunnor och hård rock!!!

I går var jag på teater och såg De Tre Musketörerna...och de var så sjukt bra!!!! Jag ska ha billjätter till nypremiären! Helt klart! Kan de bli bättre än en massa hård rock, strippande nunnor, lite blandat med 1700-tal och en släng av 80-talet? En hitt!!! Om vart annat skrattade jag så jag vek mig i stolen och diggade musiken totalt!  Jag tycker om rock, musikal och 1700-tal...jag ver helt klart i himmelriket! Har du inte sett den så se den! det är bara nått man måste ha sett innan man dör!
Tack Becka som hade en billjett över till mig, när dom släpper dom nya billjetterna gör jag dig sällskap i kön 06:00!

Annars har de inte hänt så mycket vi sitter typ helt isolerade från omvärlden och har tråkigt...har jobbat men kan inte åka iväg och träna hundarna på klubben så då blir de bara lite småträning...vi ligger lite i en svacka. Men repar oss så fort alla behandlingar är klara!

Hysteriskt

Den senaste tiden har vart helt hysterisk! Maja har börjat löppa och har vart i höglöpet nu i några dagar. Och jag var ju berädd på att ha en löptik tillsammans med en hane när jag köpte Elliot och hade värsta planen på personer osm skulle kunna ta hand om hundarna i skifft. Men jag var inte riktigt berädd på att Elliot skulle dra på sig noskvallster i samma veva som Maja började löpa. Och vem vill passa en hane som har noskvalster och helt tokig eftersom Maja löper, det är ju någon som inte har hundar själv men vem vill ha en han hund och en löptik tillsammans? Ja det är inte många! Tina har passat dom och mamma och pappa var helt underbara som passade dom under helgen, vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka dom!

Och när jag var till veterinärn för att få behandling för noskvalster så hittade dom en knäl i Majas ena tutte!!!! Och jag stressade ju upp mig och för något ögonblick såg jag bara operation och att Maja skulle dö av cancer! Men sen började jag få ordning på tankarna och pratade med vetrenären och det är antagligen inget. Men ska hålla koll på om den blir större.

Men nu till det roliga! I torsdags kom Mirja och hälsade på och bodde hos mig till i morse. Kul att träffa henne igen, det blir ju inte så ofta detta året blev de iaf två gånger! Mirja är en person som man bara måste älska hon är så där genom snäll rakt igenom. Anna kom förbi och vi hade jätte kul. Vi var även ute och åt med Linda, Sanna och en vän till Linda på fredagen och sen åkte vi hem. Och min uppblåsbara dubbelsäng blev mycket uppskattad av både Anna och Mirja.

På lördagen åkte Mirja till Älvsjömässan där de var HUND2009 och Anna åkte när mamma kom och skjutsade mig till jobbet och tog hand om Elliot. Direkt efter Jobbet åkte vi till Stadshuskjällaren på julbord. Maten var god men jag var stressad och jätte trött så jag Sabina och Ninni åkte hem så fort vi ätit. På centralen plockade vi upp Mirja. 

Jag hoppas du kommer och hällsar på snart igen, Mirja. Annars kommer jag och våldgästar dig. 


....

I går kom Paii ner och hälsade på, det var många månader sen vi sågs och nästan lika många månader sen vi pratade med varandra. Kul att träffa henne igen och ta igen all tid som gått. Förhopningsvis kommer hon ner i dag me så jag kanske hinner träffa henne. Men i dag ska vi träffa Tina, träna lite agility och sen ska hon få ta med sig hundarna hem till sig. Hon ska vara hundvakt i helgen så då kunde hon ta båda nu efter vi skulle iväg och träna.

Något som är lite jobbigt är att Maja har börjat löpa, eller upptäckte det i går. Hon är inte som alla andra hundar att hon blöder och är i höglöpet bara några dagar. Nej hon har tysta löp så jag vet inte riktigt när det började och hon har en tendens till att vara i höglöpet och villig i lite mer än några få dagar hon kan lätt vara villig i över en vecka. Men hitils går det jätte bra mellan Elliot och Maja, man får ha dunderkoll och bur är det som gäller ifall man inte kan hålla ett öga på dom...eller iaf en av dom. Jag hade hälst av allt velat att maja skulle få åka iväg men vi får se hur det blir me det.

Hundarna fick lite nya saker i går. Elliot fick en hurta overall med vattenavstötande freas, köppte Kulos halsband och så blev det en ny klotång, klofilarna var slut, och det blev även en namnbricka till Elliot som passar hurta halsbandet.

Elliot har fått en namnskylt till sin bilbur.


RSS 2.0