Ledig och strålande solsken

Kan dagar bli mer underbar än den här? Strålande solsken, underbar vänner och mina fina hundar.

Dagen började med att skura balkongen med Jenny så nu är den så där sommar fin, nu är de bara blommor som saknas sen är vi nöjda. sen blev de en tur till Rusta, Västerort vetrinär och lövsta för att släppa hundarna. Var av Maja var skit grinig och fick gå kopplad. Okej att hon är lite grinig men vi behöver väl inte överdriva!?
Sen fick Elliot springa lite när vi hade ätit men vi är i en tidpunkt då jag inte riktigt litar på honom så man får hålla honom upptagen med annat.

Vill bara att min fot ska bli bra igen så vi verkligen kan börja träna lite mer. De bli bara lite inomhus träning och efter en vinter med mycke inomhusträning är jag ganska så rätt trött på de hela. Jag vill verkligen ta agility träningen till ett nytt plan, men de är inte så lätt ifall man inte kan gå så bra.

Elliot är nu anmäld till en utställning i Norrköping den 6 Juni, i vanlig ordning på sista anmälnings dag. Tack Chris som ställer honom åt mig.


Gamla minnen

Hundarna ligger ute på balkongen i solen och har de bra och jag haltar omkring. Mitt Ledband i foten har fått sig en törn...igen...men de är bara att försöka gå på foten så mycke som möjligt, i dag ska jag till jobbet för första gången utan kryckor så de blir ju sakta men säkert bättre. Och de är bara att bita ihop, de går inte att åka buss med två hundar och krycker...

I går blev de till att sitta i telefonen med Carro för några timmar. Saknar henne värkligen! Blev många minnen, både roliga och tråkiga. Men de var skönt att prata om det igen, de är så många år sen men jag har verkligen inte glömt och de kommer jag aldrig att göra. Och på något konstigt sätt var de jätte skönt att prata så öppet om det, känns som att de inte är tabu längre. Men är det något jag ångrar och verkligen skulle vilja göra ogjort är just de, specielt för Maja. Och det är för henne jag sitter här i dag, jag älskar henne och hon är den vakraste för mig.
Men jag skrattade även åt alla roliga minnen vi har tillsammans och de var en helt underbar tid, som aldrig kommer igen.

Men nu ska jag ta och fixa en massa och ta mig till jobbet

Mycke i huvudet just nu

Det som har hänt dom senaste dagarna är bland annat
- En tripp till Hundöarna
- Anna har kommit hem
- Jobbat jobbat och jobbat
- Medlemsmöte VHU
- Fått en lite mindre chock
- Fått en betydligt större chock som börjar sakta men säkert lägga sig nu.
Den större chocken kommer ni att få reda på men det är inte min sak att berätta från första början, den dagen min vän går ut med de hela kommer ni att märka de :P Jag kommer att skrika rakt ut genom att jag tycker de är helt fantastiskt kul!

Nu är jag på jobbet och ska snart hoppa in och jobba.


1 Maj

1 Maj har förlorat sin betydelse! Helt seriöst är det NÅN som går på dom där demonstrationerna längre? Jag vet en, ingen jag känner men vet vem de är...av alla "jag vet vem de är" så är de EN stakackrs flicka. Istället för att arbetarklassen demonstrerar så har de blivit främst en dag för att vara bakfull på om man är undom, en vanlig jobb dag för dom som jobbar i butiker runt om i landet dock bara lite kortare dag och för resten är de bara som en vanlig dag som amn är ledig på men de är fortfarande många butiker som har stängt. Men det lutar åt att 1 Maj har blivit som en vanlig söndag...

För mig är 1 Maj en helt vanlig dag...behöver häller inte vara en röd dag, då hade jag inte kommit en timme tidig till jobbet. De var inget specielt i går och de är inget specielt i dag, bara helt vanliga jobb dagar. Och det är bland anat det som gör mig så förbannad! Ge mig en anledning till varför man ska skjuta fyverkerier på valborg?! Det gör ont i mig att se hur jobbigt Maja tycker det är! Finns ingen jävla anledning att skjuta upp fyverkerier!

Hur kul är det på valbord igenligen? Fattar inte grejen. Sista kvällst rundan med hundarna och de är bara fulla ungdommar ute som ligger och spyr i någon buske...

RSS 2.0