Overkligt...

Jag vet inte vad jag ska skriva igentligen, och där har ni svaret på att de här inlägget kommer bli riktigt rörigt...

Det är helt otroligt hur mycke spekulationer som virvlar omkring...SLUTA med de! De sårar bara vänner och familj! Det är bara några få som vet vad som egentligen har hänt och jag är långt ifrån en av dom, men sluta spekulera i nått som ni inte har någon aning om!

Mina tankar går till alla inblandade, till familj och vänner. Som i nuläget är oroliga och i många fall inte vet vad dom ska tro. Stå på er! Och ställ upp nu när de är som de är, hur de nu är!

Suck!

Ja men så känns det skulle ha haft min 8de lediga dag sen årskiftet i fredas men fick hoppa in och jobba. Jobbade helgen och den gick smärtfritt, hade trevligt med Sabina och Lina på lördagen. Och i dag äntligen så ska jag få vara ledig, fixa och trixa och bara ta hand om hundarna.
Vaknade och genom att jag inte har fått upp rullgardinen så sken solen in och jag tänkte att de här skulle bli en härlig dag! Gick upp och Jenny var också ledig och vi skulle ha en perfekt dag tillsammans, vi har ju gått om varandra den senaste veckan och knappt sätt varandra. Och så ringde Tobbe...Och som vanligt frågade om jag kunde jobba och jag var ärlig och sa hällst inte och förkarade att jag hade en massa saker att göra idag. Helt ovetande om kaoset runt om i hela sthlm. Tobbe förklarade då att Peter var hemma och vabbade och shappe kunde inte komma pga snökaoset. Så ingen skulle finnas på fisken så de var bara att pallra sig iväg. Och helt plötsligt så var de världens kaos i hela sthlm. Inget fungerade...bussar stod rakt över vägen, tunnelbanna gick inte här ute utan bara inne i stan, pendeln stod typ still, växlarna till tågen har frysit och på alla nyheter uppmanades alla att stanna hemma om dom kunde.
Men jag tog mig iaf till jobbet utan problem, bara lite förseningar. Och Jenny var helt underbar och hade Maja hemma så slapp folk stå och trampa på henne. Dagen flöt på utan problem och jag fick sluta fyra så jag skulle hinna det mästa.
Men så hade vi problemet att ta oss hem. Att gå var de inge tal om då Elliot typ fryser ihjäl. Jag var neri vid bussen 5 över den skulle gå 6 över, komm inte den skulle gå 12, 14, 16 och 19 över men inge kom. Testade att ringa Sl men de var 25 min vänte tid för att få prata med en person och så kom de helt plötsligt en extra buss.

Jag fattar inte att hela SL slås ut av snö...och slås SL ut då är de kaos i hela Sthlm...

Jobb, jobb och lite mer jobb...som vanligt :P

Har inte hunnit skriva något dom senaste dagarna, men de är inte mycke som har förändrats. Jobbar och sliter nu har jag lunch och jobbar på hunddagiset. Är helt slut som jag har vart dom senaste dagarna som ni har sätt men i morgon får jag vila, börjar inte förns halv tre på Vinsta. Annars är de nästa vecka som jag får vila, hitils är jag inte uppsatt nånting under veckodagarna så vi får se, skulle vara trevligt att jobba några dagar men inte alla då jag VERKLIGEN behöver vila upp mig lite. I går kom jag hem, gjorde lite mat och total slocknade i soffan. Vaknade av att Jenny och Erik kom hem. Har inte hunnit diska, det behöver städas i hela lägenheten och plockas undan i mitt rum och matrummet och förhoppningsvis hinner jag det i morgon. Skulle även ha hjälpt Paii att flytta till sin nya lägenhet och förhoppningsvis så hinner jag hjälpa henne.

I hundträningen så är läget att jag och Maja försöker få in ställande under gång och finslipar på fotgåendet. Med Elliot tränar vi en massa konster, ingen direkt plan men de kommer. Maja har haft lite jobbigt dom senaste dagarna då bakdelen inte riktigt hänger med, hon har halkat en del  så nu blir de att gå upp i dos på hennes tabletter och se vart de leder. Ett back on track täcke ska inhandlas också, kommer nog först bli ett inne täcke och sen får vi se om de blir ett ute täcke också.
Elliot kämpar vi vidare med och ska få upp i vikt. Magen fungerar bra på Eukanubas Boxer foder och han har jätte fin pälls. Men han har fortfarande lite problem med stress mage och han har problem att gå upp i vikt så nu får han mat fyra gånger om dagen och jag tycker att jag ser lite lite skillnad men vi får se.

Nu ska jag fixa lite och snart börja jobba igen.

Slut på veckan

Nu är denna vecka slut och det är alla hjärtans dag, jag sitter hemma met ett glas vin och har en helt underbar hemmakväll med hundarna. I morgon ska jag anmäla Elliot till Lilla sthlm och så sitter jag och tittar på lite lydnadstävlingar för Maja. Förhoppningsvis kommer vi ut på banan snart :) Måste värkligen jobba på fotgåendet och träna mer med tävlingsledare, något som både jag och maja är äldigt ovana med. Men med träning kommer man långt och mitt mål är att tävla med Maja, det har jag haft i alla år jag haft henne men i år tror jag att det kan lyckas jag SKA iaf ställa upp och så får de gå som de går...bar jag tar de där steget ut är jag hel nöjd och då vet jag att det kommer gå bra.

Idag blir de bara ett kort inlägg och nu ska jag kika på lite fler tävlingar :)

Totalt slut i huvudet

Kroppen börjar säga ifrån och jag går på sista orken men som sagt de är bara att bita ihop. Är inte ledig förns på fredag men när lönen kommer är de jag som hoppar högt. Det är så mycke som jag vill göra! Och pga den här lönen kommer jag kuna ta ledigt och åka ner till Doggys fabrik nere i Vårgårda, ska bli riktigt kul att åka ner och kolla hur de ser ut i fabriken som är Sveriges största på hundfoder. Mer om resan kommer att komma framöver och jag kommer naturligtvis att berätta en massa när jag kommer hem.
Redan nästa vecka ska jag på kurs för James Wellbeloved och bli lite uppdaterad.
Som många redan vet är de foderbiten jag brinner allra mäst över och ser verkligen fram emot alla foder kurser jag får gå och de har ju blivit några genom åren, men de är lika kul varje gång.

Kan även berätta att vhu´s Allmänlydnadskurs i vår kommer att bli av och de känns riktigt kul, fast det är inte många ungdommar. Men ibland blir de så. I nu läget kommer jag att hålla i den teoretiska biten och Sandra kommer hålla den praktiska. Och förhoppningsvis blir jag färdig instruktör snart, så fort jag får lite tid för mig själv kommer jag att planera min freestyle kurs och efter den är jag iaf klar freestyleinstruktör :)

Elliot fick umgås lite med sin nya idol i går, Donna. Det tråkiga är att Donna och Maja inte går specielt bra ihop och tyvär så kommer dom nog aldrig att funka tillsammans, men så är det vissa passar inte ihop bara.En gammal bild från i höstas när jag och Anna var ute på hundöarna med hundarna 

Tankeställare

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att de faktiskt inte har hänt så mycke, jag har jobbat och jobbat och tro de eller ej men jag har jobbat lite till :P
Men jag fick iaf en tankeställare...För några dagar sen vart två svenskar skjutna och dödade i Afganestan. En av dom Johan Palmlöv var från lilla lilla Skälby. Det blev så mycke mer nära när han kom härifrån. Annars tar iaf jag omedvetet avstån just för att de är så långt bort. Men nu är de nära. Minestunden var i min gamla högstade skola. Min...jag vet vem de är men känner honom inte, så som de är när alla kommer från samma lilla förort. Mina tankar går till vänner och familj. Och för mig blev de här en rätt så stor tankeställare. När Shappe kom hem från Afganestan så fick man höra mycke och man förstod lite mer vad de är som värkligen händer där nere, men de var fortfarande för långt bort i min värld...men så är de inte längre...

Freestyle konferansen avklarad

Nu är man hemma igen efter en helg på hotell, och huvudet är helt proppfullt med information...jag kan lova att de snurrar bra där inne. Planen var att åka till klubben och träna mne jag gjorde missen att åka förbi jobbet (Elliot behövde mer mat) och jag får hoppa in och jobba om en timme. Så nu är de full rulle för saker som ska fixas innan de försvinner ut ur huvudet. Så de blir lite träning för hundarnas huvuden inne i stället.

Får uppdatera lite mer om konferansen lite senare, när jag har lite mer tid

Nya tag

Idag har jag vart och lämnat lite CV lite överallt, och förhoppningsvis så får jag napp på nått. Har vart inne i stan och första gången jag lämnade hundarna hemma under några timmar. Elliot har ju då fortfarande lite problem med att vara ensam hemma. Han fick sitta i sin bur med antiskall halsban och  så stände jag dörren till mitt sovrum så han Hade stöd av Maja och dom fick var sitt märjben och radion på i bakgrunden. Dom var syselsatta när jag gick och dom var duktiga när jag kom hem men antiskall halsbandet var slut när jag kom hem så de har nog vart en del pip. Men jag kan inte öva om jag inte lämnar dom och man får ta de väldigt sakta och stegvis.
Nu ligger båda med sina märjben och äter på de lilla som är kvar.

Ikväll blir de antagligen att pallra sig hem till Boa som fyller år med hundarna, men skulle även behöva passa leonberger-killarna...skulle vara kul för mina hundar att träffa kompisarna, så vi får se...det har inte gått att få tag på Boa dom senaste timmarna...

När jag kom hem från alla bravader i dag så hade jag naturligtvi glömt att gå på systemet...har försökt komma för bi i nästan två veckor nu och de har alltid kommit något ivägen, men så är de i bland.

I helgen är det freestylekonferans som täntas och de kommer bli jätte kul. Bara att få bo på hotell så där någon gång i bland piggar upp. Jag har hundrum men jag kommer inte ta med mig hundarn dom kommer att få ha en lugn helg med mamma och pappa.

Less på alt...

Just nu är de mästa skit! Sitter bara med en klump i magen och undrar hur fan jag ska lösa alt. Får ta dag för dag, månad för månad och snart år för år...men de skulle ju vara kul att planera någonting. Blev tillfrågad till att följa med ner till Duggys och roburs fabrik men jag kan inte tacka ja för att jag inte har råd...och de roligaste är att de kostar inget men jag kan stanna hemma för att jobba dör dom nu som åker. Vill även ner till Imazo men jag kommer väl inte kunna åka dit heller...just nu är de lite tungt. Vill bara få ihop mina timmar så jag slipper oroa mig för hur jag kommer jobba nästa månad...som läget är nu kan jag inte planera någonting! Jag har helt enkelt inget liv alls. Är så jävla less på situationen!!!

Nej nu ska jag bara tycka synd om mig för ett litet tag...sen ta nya tag och sätta på det fastklistrade leendet

RSS 2.0