Sista dan att vara hemma och sjuk

Imorgon ska jag ta och pallra mig till jobbet, är tillräckligt pigg att kunna jobba. Och jag börjar få lite panik över agility tävlingen...alla som känner mig vet att jag är fruktansvärt nervös inför tävling och de här är inget undantag. Har kollat jobb chemat och de är inte många dagar som jag är ledig innan tävlingen. Och jag måste värkligen köra igenom lite flera hela banor och träna in säcken...som jag glömt bort att han inte kan, och han har börjat göra vägringar inför tunlarna men de är för att jag inte visar in honom tillräckligt.
Och om jag känner mig själv rätt så kommer vi att träna in alt dagen innan :P

Men nu ska jag ta vara på att jag är lite pigg och ta och bädda rent i sängen så alt blir lite fräschare, det gör verkligen en jätte skillnad när man vart sjuk och man bäddar nytt och städar ut alla sjuka baciller.

Fortfarande sjuk

Och de är sååå tråkigt... Hundarna har de tråkigt men Elliot tycker samtidigt att de är ganska mysigt att ligga och gosa, men när matte får feber och bara rullar runt för de är så varmt så får kaminen Elliot hoppa iväg. Så fort jag rör mig de minsta så blir jag anfådd och svättas som en gris och får host attacker så jag ibland spyr, så där halv kul...

Nä nu har jag verkligen trättnat på de här...

Som vanligt mycke som hänt och jag hinner inte skriva

Vart ska jag börja?
Jag är dunder förkyld och febern vill inte ge sig, jag hatar de här! Finns ingen ork till nått, ligger bara i soffan och läser och sover. Jag är sååå ut tråkad! Och just den här helgen behövs jag verkligen på jobbet, men de är inte ofta jag är hemma och är sjuk...men nu orkar jag inte äns ta mig till jobbet. Hundarna har vart hos mamma och pappa så de har vart helt underbart att inte behöva ha skuldkännslor för dom.  Men nu är som hemma igen och bara rundan runt huset känns som typ vasaloppet...

Elliot är anmäld till sin första agility tävling nu den 19 och jag måste verkligen träna, men de får gå som de går...träningen får komma igång igen när jag blir bättre.

Nä nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan igen

Taggad

Han precis till USM när freestylen började, Matilda hade en jätte fin låt och jätte finft program så jäkla synd att Eboni skäller så hon tappar flytet lite...men de går att träna :P
Denice var så klart där...men jag blir så arj på henne för att hon inte åker in någon gång, men i morgon har hon iaf en tid.
De tog emot lite att åka på USM när jag tackade nej till att vara tävlingsledare för freestylen men så går de när man inte fick ledigt från jobbet, hade vart så jäkla kul! Men snart blir de bättre då jag går ner från att jobba alla helger till att jobba två i månaden. Ska bli riktigt härligt.

Ikväll kommer lilla Elliot hem, ooch jag har verkligen saknat mitt lilla yrväder. Men Maja har haft de riktigt skönt utan honom, alla måste få sin tid och när ajg har dom tillsammans tar Elliot mer av min tid än Maja så vi behöver verkligen Lina som passar honom lite då och då. Vad skulle jag göra utan Lina och Elisabeth?!

Men nu till att leta biljetter till funäsdalen och en sån där liten dvd som vi kan ha på tåget, är ju några timmar upp...sen blir de till att börja jobba igen


RSS 2.0