17 sep 09 - Ledig

I går vart det en massa jobb och sen kom Denice och hämtade mig från jobbet för att åka ner till den öppna träningen på klubben. Så träffade bland annat Sabina och Sandra där. Helt underbar träning det gick jätte bra med träningen med Elliot. Just nu kör jag så att Maja inte behöver vara med ute på plan just nere på klubben, om jag inte behöver. Hon får bara va så tränar hon och jag på en plats där hon är så trygg som man kan vara, så får vi se om hon vill vara med sen.
Vi var där till rätt sent så när jag kom hem hade Jenny gått och lagt sig, hon skulle upp och jobba tidigt i dag. Tack för en underbar tränings kväll tjejer!

Idag står det tvätta och möte på jobbet på chemat. Och sen åka ner och fira Ann som fylde år i går, GRATTIS!
Men naturligtvis så ska vi klämma in några pass hund träning =D

Men vi har också passat på att prova Kash gamla kläder på Elliot, med varierande ressultat:

Den första var för tajt!


Den andra var lite för stor men den funkar


Tröjan såg bara fel ut, den var lite stor fram och bara inte passade någonstans.

Overolen fick jag inte ens på honom, så de blir till att köpa nytt och fräsht!
Jag antar att det blir Hurrta som jag kommer sattsa på.
Men blev lite besiken när inte overolen passade den är ju as cool!
Men men så är det i bland.

Nej nu ska jag börja fixa iording en mssa grejer
ha en trevlig dag!


16 sep 09 - alt är kaos!

Jag har inte skrivit på ett tag men de har väl vart lite kaos i mitt liv på senaste tiden. Men mycket av det kan jag inte skriva om. Allt har vart upp och ner och åt alla håll. Jga längtar tillbaka till när allt var så enkelt. När de bara va och vara. Men något som är lite kul är att jag och Jenny planerar lite lätt för våran officiella inflyttnings fest, än är inte datumet spikat men jag lovar att de kommer ut så fort vi har ett datum klart.
Jag kan också medela att min och Elliots träning går bara frammåt. Vi lägger det mästa av krutet på possition i fotet och vi gör framsteg. Så vem vet när ni kan få se oss starta SM i Lydnad ;P haha nja men iaf starta ettan, men som sagt det dröjer genom att vi fortfarande bara har kommit till ett moment och det har vi bara kommit halvägs med. =D
Min ögonsten Maja tränar jag naturligt vis med också, men vi gör som vi alltid har gjort finslipar på smådetaljer och tränar bara för att det är kul och det är en aktivitet för henne. Men hon kommer inte bli min tävlingshund. Jag älskar henne och om jag inte hade gjort alla små fel som jag nu lärt mig av så kanske, visst jag kan alltid lära om det men det tar alldeles för lång tid. Vi har de kul iaf ;P

Du kommer alltid att vara min ögonsten!


9 sep 09 - Underbar dag i går

Ska dra lite om dagen i går genom att jag inte hann det i gårkväll.
På morgonen blev de träning med hundarna :D
Sen åkte jag, Jenny och Adam bort till Jula i Häggvik och köppte en massa bra och ha grejer. Sen skulle Adam åka så han skutsade upp oss till Edsberg hem till Sabina som fylde år i går, Grattis tjejen igen! ;P Av mig fick hon en tårtspade som hon hade önskat sig ;P men jag kommer att tänka ut något annat som hon ska få som betyder lite mer :D Vi hade bara med oss Elliot så han fick träffa torsten och Maja fick lite lugn och ro hemma.

Sen efter mycke byten var jag och jenny hemma och då stod Denice där så de var bara upp och hämta maja och godis och åka igen...har vart så förbannad på SL hela dan.

Jag, Denice (www.alickra.se) och alla hundar åkte ner till Vällingby brukshundsklubb och tränade. Har velat få in en fotposition men haft lite problem med så jag fick hjälp av Denice och de funkar gallant :D sen började vår allmänlydnads kurs och Denice var snäll och stannade och träna passivitet med bland annat Elliot som har vissa problem med att just pipa.
Sen fick jag lite hjälp på kursen också när vi testade lite olika och jag inte kom på något annat tog Denice mig åt sidan och tipsade mig om en grej som jag sedan berättade för steffi och de gick kanon :D Tack för alla tips och trix gumman, så att jag kan lära ut bättre...och lära mig själv :P

När jag är nere så kan jag ringa Denice och hon får mig direkt på gott humör. Vad skulle jag göra uten dig? Tack för att du finns! Hon får mig att tro på mig själv och då kan jag lära mina hundar ännu mer och ännu bättre.

Nej nu har jag vart ute med hundarna och medans jag fick i mig lite kaffe kunde jag sitta här men snart ska vi gå till jobbet så där några timmar innan...vi ska gå en riktigt lång promenad och så ska jag försöka köra slut på Elliots lilla huvud innan vi är på jobbet :PMen vi måste ju avsluta på en bild från när vi var hemma hos Sabina
och firade henne. Här har vi då Torsten och Elliot :D


7 sep 09 - Tillbaka från repskapet

Nu har jag kommit hem från ett underbart kul Repskap i år också. I år var vi på Sånga-Säby ute på Ekerö. Om man ska börja i rätt ände så fick jag Sabina och köra mig ut på fredagen, mutade med att bjuda henne på middag och drink kväll ;P Det var nog bland de roligaste resorna jag vart med på :D jag skrattde så att tårarna bara sprutade! När jag väl sheckat in och letat reda på mitt rum så satt Theres och Johan på möte så jag låg och läste en fantastisk boka (som alla måste läsa, "Väninnan" av Denise Rudberg). Tills Theres ringde och vi gick ut med alla hennes fem hundar hon hade släpat ner...en Amerikansk Cocker, två Border Collie och två Hasky. Sen var jag helt slut och ville bara gå och lägga mig.
På lördag morgonen var de svårt att ta sig ur hotellets helt underbara hästens sängar men efter mycket om och men så var de bara att pallra sig upp och gå förbi Theres´s rum. Till frukosten fick vi med oss hennes dotter Jessica också. Och en engång så står jag fast vid att hotell frukost är det bästa i hela världen...iaf nästan ;P sen blev de möte, men mitt i mötet kom det in en kille från "paus patrullen" (mer om det finns på www.pauspatrullen.se) som drog ut oss på en tävling i att källsortering. Vi fick dela upp oss i lag (Theres är en jävul till tävlingsmänniska) och fick var sin påse med en färg, och i den låg det en massa saker som skulle kastas i olika låder för metalförpackningar, papperskartonger, brännbart mfl. Sen gick det på tid men sen fick man en minuts tilllägg för varje sak som låg på fel plats. Vi var inte snabbas men vi hade flest rätt så vi VANN!!!! :D Och priset var en frisbee :D sen vart det möte egen och där imellan kom det en massa fika och lunch. Efter lunchen var de lite möte till med största vikten på ifall vi ska ha kvar distriketn eller inte eller hur man nu ska lösa att det är många distrikt som ligger vilande och de är absolut inte bra för klubbarna i det distriktet. Och hur man ska få fler att delta på repskapsmötet. Det var en diskution jag gillade starkt. Efter det var de lite mer fika :P och sen var de hemligheter som de stod på programmet, det blev bondekampen. bonde kampen var skit kul.
Vi delades upp i sex lag först för att tävla mot varandra men sen när det var slut så fick vi tävla med poäng mot dom andra lagen och där korades vinnaren.
Mitt lag tävlade mot Theres´s lag, och vi började med att mjölka ;P
    
Där van Theres´s lag med bara några milliliter så de var väldigt jämt.
Sen blev de rodeo :D
   

    

Även i den här grenen förlorade vi.
Sen var de Jessica som ville testa:


Sen var det olika teoretiska tävlingar, sko en häst, såga och pricka rätt i vedlådan.
Det slutade med att vi vann :D men sen när vi skulle tävla med alla lag så kom vi tvåa...Johan´s lag vann.

Sen blev det middag och den middagen var inte att leka med, tre rätters och alla rätterna är helt klart världa att dö för. För mig är att bo på hotell och äta riktigt gått ett privelegium, och jag tycker de är jätte kul att träffa alla vänner.
Efter middagen gick jag, Therse och Jessica och badade, och har ingen bild på polen men den var hur cool som hällst! Den var inte så stor, den var rund och ena sida var det glas ut mot sjön, och glaset gick inder vatten nivån i både pålen och i sjön.
Sen låg jag och sov pga huvudvärk...som jag sen hade smittat av mig till Theres på morgonen. Sen på söndagen skulle jag försöka komma in i ungdoms rådet. Men det var tre stycken som ville ha en plats...och jag är ju inte den som tycker det ä så där överdrivet kul att prata inför inför folk så jag förstår att jag inte blev invald för dels var min pressentation as kass och dels så skulle jag också ha röstat på Lina (tror jag hon heter, är ju inte så bra på namn). Men jag hade iaf två röster och det var 30 röster som var utdelade och det stod emellan mig, lina och carro. Om man säger så här...jag fick då mina två röster (som var mina som jag hade röstat på mig själv :P ) och lina fick 28 röster :D men de var jätte kul att hon kom in för hon är de jätte bra tjej som kan göra lite förändring och helt ärligt är jag jätte glad för henne fast jag hade vart änu gladere om jag fick platsen ;P haha
Men jag sitter iaf i PR kommitén i stället och det är inte fy skam de heller, det är jag, johan och johanna och båda känner jag sen tidigare så jag är nöjd iaf :D

Min lilla kompis under helgen, skönare unge får man leta efter! jessica och jag spelade bland annat biljard och vi var ungefär lika bra på de :P

Sen på söndagkvällen kom Denice (www.alickra.se och http://alickra.blogg.se) hem till mig med Elliot och efter ett tag kom mamma med Maja så nu är alla samlade igen. Men som vanligt när ajg och Denice ses så blir de en massa prat och vi som bara kulle gå och köpa cigg kom tillbaka upp till lägenheten efter kanske två timmar...kan säga att det bara tar typ 5 min i vanliga fall. men när vi väl ses så pratar vi mycket om alt och ingenting och jag joppas att vi ses mycket mer nu när jag har Elliot. Jag tycker Denice är en toppen tjej som får ta alldeles för mycket skit! Och jag ser värkligen upp till henne som inte backar när alla andra gör det och hon står för sin åsikt! Stå på dig tjejen min!!!

Nej nu ska jag vara lite social med min sambo som också är ledig i dag :D
ha de bra allesammans


3 sep 09 - Städ dag

I dag har både jag och Jenny vart lediga och städat hela lägenheten från topp till tå, eller ja tak till golv...eller ja vi plockade lite sen skulle jag ut med hundarna och när jag kom hem glänste alt. Tack min lilla sambo!


Här har vi Jenny med Elliot

Men annars så har jag och Sabina vart ute med hundarna och gått en lång promenad. Donna och Elliot hade en liten speciel relation till varandra, dom tyckte den andra var intresant men när någon kom för nära var de lite otäckt...men dom ville iaf leka med varandra...

Men när jag kom hem så fick jag iaf ett ryck och tog tag i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag innan.
de blev riktigt bra om jag får säga det själv...men jag vill ju väldigt gärna ha en ny säng, byrå en bokhylla och tapetsera...men de kommer så småningom.

men så här blev det:

Det kommer komma hyllor och bokhylla så jag får upp alt från golvet,
se de här hörnet är de jag inte är riktigt nöjd med...men det kommer det kommer :DOch naturliktvis fick Åke vara med.

Nej nu ska jag kika hur jag ska ta mig ut till repskapet i morgon...är hund fri i helgen och ska bo på hotell...jag kan inte få de skönare, men det kommer nog ta ett tag och varva ner när inte hundarna är hos mig.


2 sep 09 - Full rulle

Nu ska jag snart iväg till jobbet (på min lediga dag :P ) och träna Elliot, han tycker inte de är helt okej att siatt på jobbet i dag blir de tredje gången och de har bara vart 2-3 timmar dom 2 senaste dagarna. I förrgård gick de jätte bra men då jobbade jag inte så jag kunde vara med på ett annat sätt. I går så var de meningen att jag skulle hålla koll på honom en timme och jobba en innan Lena kom och hämtade honom, men jag fick jobba nästan hela tiden så han tog ett steg och pep väldigt mycket igår.
Vi har fick ett helt nytt kassa system i går på jobbet så de var full rulle och när vi väl fick ut alla kunder och jag hade 10 minuter på mig att ta mig till klubben och hålla kursen, så jag var lite stressad...tack underbara mamma som kunde hämta mig på jobbet och köra mig till klubben. Till de hela hör också att jag aldrig har hålt en kurs själv...sandra skulle på en kurs i ekonomi...och så har jag ju Chris och Linnea men båda var sjuka...krya på er tjejer. Så hela gårdgen var kaos...men de gick bra var bara stressad och nervös.Elliot är mammig precis som Kash var men de jobbar vi stenhårt med att få bort! Jenny får agera den roliga och jag är skit tråkig ;P De börjar bli mycket bättre, och de känns rätt skönt att det är ett problem som jag har jobbat med förut. Det är kul att ha lite att jobba med...men nu får man tänka efter vilka regler vi har i den här familjen som är så självklara för oss och maja men inte för elliot.

Det är även DP träff i kväll i Solna men jag tror inte jag hinner åka på det jag ska försöka hinna med allt jag ska göra i dag men jag är skeptisk till att hinna.Här har vi en liten underbar Kash. Du är min egna lilla ängel, men du kom hem för fort. Jag hade stora planer för dig, men en bil satte stopp för det på bara några sekunder. Ett bakslag i träningen...och sen svart. Du är saknad av många!Ronya min lilla tjej. Du är otroligt saknad av många...inte minst av hela familjen Mohlin och naturligtvis av mig. Men jag vet att du har de bra och det är det viktigaste av allt!Och min Nordanåkers Rut...min andra halva och min ögonsten...du är den första och den bästa!!!

RSS 2.0