3 okt 09 - Mycket har hänt

Ja det är ett tag sen jag uppdatera bloggen och det har hänt massvis!
Jag har blivit varslad från jobbet, så efter oktober är min framtid oviss....men det löser sig alltid på nått sätt =) Jag har aktiv sökt jobb så vi får se vart det hela slutar.

Freestyle SM har vart och jag vill bara säga ett stort grattis till alla som kvalat till landslaget, gör nu ett toppen jobb på NM! Och nu som inte kom så långt, så fixar ni det nästa år!
Jag personligen är jävligt trött på hela freestyle världen och har funderat starkt på att lämna sporten totalt. I skrivande stund vet jag inte hur jag ska göra och det är inget jag kommer besluta nu häller, och om jag skiter i freestylen kan jag ju alltid komma tillbaka ;P För mig har det känts som att hela sporten är på väg utför. Men jag har jobbat som fan för att bli tävlingsledare i just freestyle och i november ska jag gå freestyle instruktörsutbildning och kommer att kämpa för att fixadet. Men i nuläget vill jag nog bara ligga på en aktivitetsnivå för hundarna, och jobba för andra istället för mig...men som sagt jag vet inte än.

Det är mycket jobb inom VHU men det är ju ingenting som jag inte är van vid ;P men vi börjar få ordentligt med folk på onsdags träningarna. Så det är jätte kul. Men vägen dit har för min del varit fullt med jobb i två års tid. Nu vid årskiftet kommer jag att gå av som ordförande. Jag vill göra något annat nu, jag utveklas inge mer om jag sitter kvar ett år till och jag tycker inte att man ska sitta som orförande i mer än två år det behövs lite variation.

Mina hundar är min värld

Ett mer utförligt inlägg får ni vänta med, men jag lovar att det inte ska ta lika lång tid som tidigare :)


RSS 2.0