....

I går kom Paii ner och hälsade på, det var många månader sen vi sågs och nästan lika många månader sen vi pratade med varandra. Kul att träffa henne igen och ta igen all tid som gått. Förhopningsvis kommer hon ner i dag me så jag kanske hinner träffa henne. Men i dag ska vi träffa Tina, träna lite agility och sen ska hon få ta med sig hundarna hem till sig. Hon ska vara hundvakt i helgen så då kunde hon ta båda nu efter vi skulle iväg och träna.

Något som är lite jobbigt är att Maja har börjat löpa, eller upptäckte det i går. Hon är inte som alla andra hundar att hon blöder och är i höglöpet bara några dagar. Nej hon har tysta löp så jag vet inte riktigt när det började och hon har en tendens till att vara i höglöpet och villig i lite mer än några få dagar hon kan lätt vara villig i över en vecka. Men hitils går det jätte bra mellan Elliot och Maja, man får ha dunderkoll och bur är det som gäller ifall man inte kan hålla ett öga på dom...eller iaf en av dom. Jag hade hälst av allt velat att maja skulle få åka iväg men vi får se hur det blir me det.

Hundarna fick lite nya saker i går. Elliot fick en hurta overall med vattenavstötande freas, köppte Kulos halsband och så blev det en ny klotång, klofilarna var slut, och det blev även en namnbricka till Elliot som passar hurta halsbandet.

Elliot har fått en namnskylt till sin bilbur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0