31 aug 09 - tillökning i familjen :D

Ja i går kom de en liten Elliot in i våra liv, en underbar liten krabat på tio månader. Så nu är de full rulle i familjen =D Maja ar otroligt avis, och tycker att vi inte ska ha honom...men vilken tur att de inte är hon som bestämmer ;P

Nu är det tidig morgon och jag har vart ute med hundarna medans Helena får sova ut. hundarna fick var sitt ben men maja är sur för att hon inte får ha båda så hon ligger och tjurar, synd för henne...men skyll dig själv.

I går när vi kom hem var det med väldigt osäkra steg som Elliot gick in i lägenheten, Jenny var redan hemma. Men de tog inte många minuter innan han kollade vad Jenny gjorde hela tiden...så vem vet jag kanske får jenny att komma ut ur garderåben för träning med hund :P hm eller inte. När sen Helena kom tyckte han att hon var lite otäck medans maja hoppade och letade upp ben och leksaker och tyckte att alla skulle bry sig om henne. Sen kom Erik för att hjälpa Jenny och så skulle dom åke senare...Elliot var väldigt skeptisk men efter några godisa var dom också bästa vänner.
De går fort att lära honom saker, just nu jobbar vi mycket på ligg...just att jag använder mig mycket av det i vardagen. Och han håller på att lära sig våra regler här i familjen och han gör framsteg för varje timme som går.

Planen för i dag:
 - Äta frukost
 - Träna lite med både Maja och Elliot
 - Säga hej då till Helena
 - Gå till jobbet och sitta där några timmar och vänja in honom
 - Ev gå en promenad tillsammans med Sabina med Donna
 - Så blir de lite med hundträning

Men snart blir de till att få i sig lite frukost.
Ha de bra

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hallojsan! Ja det var verkligen längsedan! hur är allt med dig nuförtiden? kan du inte slänga in en bild på den "nye" så man får se vad det är för en liten en =)?kramar!

2009-08-31 @ 19:18:22
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0